Саркастични илустрации кои ќе ви ги отворат очите!

Во овој модерен свет на технологија и комуникација со искривени вредности, каде луѓето на секој начин гледаат да извлечат корист и стануваат пријатели од интерес, погледнете ги овие саркастични илустрации на французинот Жан Џулиер во кои секој од нас ќе се пронајде и запрашајте се која е вистинската вредност на нештата околу нас.

97-fu-54-jbm-650-1448544279 849305-650-1448544279-jean-jullien-01 849355-650-1448544279-jean-jullien-04 849605-650-1448544279-jean-jullien-21 849755-650-1448544279-jean-jullien-27 849805-650-1448544279-jean2-810x570 849955-650-1448544279-jeanjullien-4-731x1024 850055-650-1448544279-JeanJullien02 850205-650-1448544279-JeanJullien11 850255-650-1448544279-JeanJullien14 850455-650-1448544279-jean_jullien_allo_05 850505-650-1448544279-ltn_9d79e5f367c3c65a0caff805e38232d320140728134543 905355-650-1449047608-sarcasm2 905405-650-1449047608-sarcasm3 chae-8-5-650-1448544279 esh-sht-ev-650-1448544279

Comments are closed.

Capture