Дочек на Стара Нова Година во клуб Платинум!

Mожете повторно да ја почувствувате новогодишната еуфорија, Традицијата за дочек на Стара Нова година во клуб Платинум продолжува. Традиционално лепче со паричка, изненадување за најсреќниот.И покрај тоа што 1-ви јануари е прифатен како почеток на Новата година во светот, многу верници сметаат дека 1-ви јануари е само формалност, колку да се биде дел од глобалните трендови, а традицијата вели дека Новата година се дочекува на 14-ти јануари и токму тогаш започнува првиот ден од годината…Забавата пак е загарантирана!26229649_10155936668364043_8848744790813296840_n

Comments are closed.

POP