Сте виделе ли некој да се движи вака?

Танцот не е едноставна уметност, меѓутоа движењата на оваа девојка ќе ги спобудалат и најголемите критичари. Подгответе се да бидете освоени со сензационалниот танц на девојкава!

Comments are closed.

Capture