Повторно вандалско дивеење на градскиот плоштад “Гоце Делчев“

Безобѕирниот вандализам во Струмица продолжува, непознати сторители се повеќе својата декаденција ја манифестираат со уништување на заедничкото добро, на мета повторно беа жардинериите на плоштадот “Гоце Делчев“. Како ЈПКД “Комуналец“Струмица го осудуваме вандализмот и повторно апелираме и понатаму за подигање на свеста кај несовесните граѓани кои ги уништуваат јавните добра. Се преземаат мерки за откривање на сторителите.26694706_10210815469726219_1627666062_n

Comments are closed.

POP