ФОТО: Честитајте ја новата година на сите европски јазици

Новата година за многумина е омилен празник, бидејќи повеќето луѓе се дружат со семејни собири и веселост.

Ако сакате да им ја честитате Новага година на вашите пријатели од странство, сега тоа можете да го направите на нивниот јазик!

Довоно е само да ја погледнете оваа мапа, каде што за секоја земја е напишано како се вели „Среќна Нова година“.

 mapa-2-830x0

Comments are closed.

POP