ФОТОГАЛЕРИЈА: Си објавиле свои фотографии од 2007 и 2017 година, а луѓето буквално во неверување како изгледаат денес

На следбениците од Инстаграм на Венди и Ден не им е јасно, како после една деценија изгледаат уште помлади.

Овој пар објави фотографии од 2007 година и 10 години подоцна, односно во 2017 година. Погледнете ја разликата и проценете како изгледаат Венди и Ден по цели 10 години.

s1 s2 s3 s4

 

Comments are closed.

POP