Жардинериите на градскиот плоштад повторно мета на вандали

Жардинериите кои Општина Струмица ги постави на градскиот плоштад повторно мета на вандали. Градоначалникот на Струмица Коста Јаневски преку својот ФБ профил напиша: ,, Згрозен сум пред се како човек, а потоа како Градоначалник и го осудувам вандалското однесување на градскиот плоштад. Почитувани сограѓани, наместо да уништуваме, ајде да покажеме поголема свест и грижа кон заедничките добра. Да покажеме дека навистина ја сакаме нашата Струмица.”26165723_1942609962446474_5381964336160382560_n 26168099_1942609945779809_751521746949768044_n 26170040_1942609965779807_4928110259500712882_n

Comments are closed.

POP