Новогодишната ноќ градоначалникот Јаневски ја заврши со штитениците од Заводот во Банско

По посетата на дежурните служби и првото родено бебе во струмичката болница, градоначалникот Коста Јаневски со соработниците, новогодишната ноќ ја заврши со штитениците од Заводот во Банско. Во пријатна и опуштена новогодишна атмосфера си разменија пригодни подароци и си посакаа пријателството да продолжи и во Новата година, а таа да биде исполнета со здравје, радост, благосотојба и убави заеднички моменти.1 (4) 26047523_1505354512851307_5212752598513434846_n 26113865_1505353979518027_2326293488219751478_n 26166580_1505354146184677_5807480289388210154_n 26168176_1505353449518080_9045132633529731020_n 26169114_1505353456184746_1827424385408451886_n 26195492_1505353929518032_8511073752530489100_n 26220252_1505354509517974_4634165195638371580_n

Comments are closed.

Capture