Градоначалникот Јаневски им подари новогодишни пакетчиња на децата од социјално загрозените семејства

Општина Струмица и оваа година ги израдува децата од социјално загрозените семејства, а кои следат настава во основните општински училишта, обезбедувајќи 100 новогодишни пакетчиња. Пакетчињата им ги подари градоначалникот Коста Јаневски на средбата во просториите на домот на АРМ и им посака многу здравје, среќа и успех во учењето.DSC_1738 DSC_1745 DSC_1750 DSC_1788 DSC_1803

Comments are closed.

POP