Новогодишен коктел на ОО СДСМ Струмица во четврток

По повод претстојните Новогодишни и Божиќни празници,  Општинската организација на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија – Струмица организира НОВОГОДИШЕН КОКТЕЛ. Претседателот Марјан Даскаловски, упатува јавна покана до сите членови и симпатизери на СДСМ за присуство на коктелот кој што ќе се одржи на ден 28.12.2017 година (четврток) од 18 до 21 часот во просториите на домот на АРМ во Струмица.10294330_790892100928931_3449020269281665504_n

Comments are closed.

POP