Новогодишна приредба на учениците од ООУ ,,Видое Подгорец”

Учениците од првите одделенија при општинското основно училиште „Видое Подгорец“, а по повод Новогодишно – божиќните празници подготвија богати програми преку кои покрај тоа што го покажаа својот талент и своето знаење, исто така низ истите на своите најблиски им ги честитаа Новогодишните и Божиќните празници и гласно го поканија Дедо Мраз да им дојде на гости и да им донесе многу подароци и да им ги исполни сите нивни детски желби, а ги имаа навистина многу. Дедо Мраз ја слушна нивната покана и пристигна во истиот час, а радоста и среќата на нивните детски лица беше неизмерна.26113943_1500718669981558_3174055579907389438_n 26165193_1500719679981457_659587991057020876_n 26165199_1500719626648129_4149471732093101313_n 26165784_1500718993314859_7446388072421458803_n 26166762_1500718676648224_611591772427586570_n 26167258_1500719189981506_8197907833914128990_n 26168065_1500719286648163_8139248553929218645_n 26168685_1500718673314891_6439921927821672409_n

Comments are closed.

POP