Клуб Платинум во недела организира ,,Предновогодишна журка”

Уште една недела до најлудата ноќ во годината. По тој повод клуб Платинум ќе работи и недела (24 декември). На барање на гостите, главен одговорен за предновогодишната журка ќе биде познатиот струмички Ди-џеј Алекс. Не пропуштајте!

25975551_1534923129924632_2062192586_n (1)

Comments are closed.

Capture