Во населбата Струма се асфалтираше нова улица

Општина Струмица реши долгогодишен проблем на граѓаните во населбата Струма. Се проби и асфалтираше нова улица во должина од двеста метри. Оваа улица досега не можеше да се направи поради нерешени имотно – правни работи.Овој градежен зафат се реализираше со средства од општинскиот буџет.25446038_1495207870532638_8944007053655489970_n 25446204_1495207873865971_3456055014133932850_n

Comments are closed.

POP