Андреј Ѓошев во сабота ќе ги забавува струмичани во клуб Платинум

Во сабота струмичани ќе имаат можност да се забавуваат се со звукот на еден од најбараните македонски диџеи – Андреј Ѓошев, а како специјални гости најавени се CYRILIC! Бидете дел од најдобрата забава во градот под Царевите кули! ПЛАТИНУМ широко ги отвора вратите за сите љубители на добрата журка и Ве поканува да уживате во уште еден викенд исполнет со насмевка!25488681_1530382730378672_1185342486_n

Резервирајте го и вие вашето место на забавата која ќе ја обележи 2017година!

• 070/639-526 Иван-Гога

Comments are closed.

Capture