Учениците од основните училишта уживаат во Отворените забавни фудбалски школи

Се одржа вториот настан од Отворените забавни фудбалски школи 2017. Во него учествуваа ученици од четврто одделение од основните општински училишта „Видое Подгорец“ и „Маршал Тито“. Отворените забавни фудбалски школи се одржуваат под покровителство на општина Струмица и градоначалникот Коста Јаневски. Следуваат уште два настана кои што ќе се одржат напролет, а во кои ќе бидат вклучени дечиња од основните училишта „Сандо Масев“ и „Никола Вапцаров“ и од училиштата во населените места.25158403_1488700757850016_7954965101417755261_n 25289291_1488700754516683_8570485625129577040_n 25289731_1488700761183349_5562463992512352579_n

Comments are closed.

POP