Незаборавен дочек на новата 2018 година во клуб Платинум!

Полека одминуваат деновите до најголемата забава во 2016-та година. Најлудата ноќ во годината овој пат ќе се одбележи со одлична забава во најдоброто место за забава во Струмица, клуб Платинум.

CaptureУспешниот менаџерски тим на клуб Платинум веќе ја најавија забавата која ќе трае до раните утрински часови,а тие тоа што го спремат за забавата, ке ја направат оваа година за паметење.

Клуб Платинум најавуваат ди-џеи кои цела вечер ќе бидат одговорни гостите да се забавуваат и лудуваат со најдобрите  хитови.

Најевтина цена за дочек – симболични 300 денари.

Овој пат, сите патишта за дочекот на новата 2018 година водат кон клуб Платинум!

Резервирајте го и вие вашето место на забавата која ќе ја обележи 2017година!

• 070/639-526 Иван-Гога

Comments are closed.

Capture