Јавен повик до граѓаните од месноста Софилар

Општина Струмица ги повикува граѓаните од месноста Софилар кои имаат имот во овој дел од градот на заедничка средба со претставниците на надлежните служби за решавање на проблемите со легализацијата на бесправно изградените објекти и донесувањето на деталниот урбанистички план.strumica-macedonia-9

Средбата ќе се одржи на ден 15.12.2017 година (петок) со почеток во 19 часот во големата сала на Домот на АРМ во Струмица.

Comments are closed.

POP