Вечерва во клуб Платинум голема забава со Dj Spiros Masmanidis a.k.a. The MISTER

Сабота е ден за уживање! Врзете ги појасите! Специјално за вас од Грција доаѓа еден од најдобрите диџеи – Dj Spiros Masmanidis a.k.a. The MISTER.И оваа вечер бидете дел од најдобрата забава во градот под Царевите кули.24909605_10155848530044043_4878696580776500345_n

Животот е една голема забава! Затоа овој викенд сите патишта водат кон Клуб Платинум!

 информации и резервации на тел:
► 070 639 526

Comments are closed.

POP