Викенд агенда во клуб Платинум! Петок екс-ју забава, сабота Ди-џеј THEMISTER

Менаџерскиот тим на #КлубПлатинум секогаш се грижи за своите драги гости , па овој викенд ќе ги задоволи сите ваши вкусови.
#Петок во клуб Платинум гостува бендот кој доаѓа од Битола и ќе ветува одлична забава со сите екс-Ју Хитови.#ДЕСПИНАБЕНД.
#Сабота забавата продолжува со звуците на урбаната музика со веќе добро познатиот диџеј на стурумичани од соседна грција #THEMISTER.24312641_10155843102339043_8503317051196587508_n

Comments are closed.

POP