ФОТО:BRASS BROTHER приредија незаборавна забава во клуб Платинум

Синоќа во клуб Платинум се одржа една од најдобрите забави за оваа година. BRASS BROTHER приредија вистинско забавување за сите гости. Погледнете дел од синоќешната атмосфера во клуб Платинум…

1 6 7 8 13 16 22 32 43 70 75 77 79

Comments are closed.

Capture