Black Friday журка вечерва во клуб Платинум

Клуб Платинум следејки го светскиот тренд вечерва организира Black Friday журка со голема понуда на промоции, специјални цени на пијалоци како и посебни гости. Вечерва сите патишта водат кон најдобрата забава во Струмица – клуб Платинум!

23844508_10155808414934043_5581623589139308995_n

Comments are closed.

Capture