Вардар доаѓа со „Комити“ во Струмица, Академија Пандев отвора уште една трибина

Натпреварот меѓу Академија Пандев и Вардар вo недела ќе биде шлаг на есенскиот дел од сезоната за струмичкиот клуб.

mladost-696x756Интересот во Струмица е огромен поради што Академија Пандев донесе одлука да ги отвори вратите и на северната трибина од градскиот стадион „Младост“. Тоа значи дека гледачите на натпреварот ќе бидат сместени на двете големи трибини (јужната и северната) и се очекува тие да бидат исполнети до последното место.

Спектаклот ќе го комплетираат гостинските навивачи кои. Вардар најави присуство на „Комити“ на овој натпревар, а тие ќе бидат сместени на зпаадната трибина која е зад еден од головите.

 

 

 

извор: http://sportclub.mk

Comments are closed.

POP