Криско, Слаткаристика и клуб Платинум на 2-ри декември ќе приредат вистинска журка во Струмица

Како почеток на еден од најзабавните месеци во годината, клуб Платинум обезбеди одлична забава. На 2-ри декември клуб Платинум ќе биде домаќин на една од најголемите забави за оваа година. Бугарската сензација Криско и нашиот најпопуларен хип хоп изведувач Слаткаристика ќе бидат токму во Струмица. 
Со огромна чест и задоволство клуб Платинум ве поканува на оваа незаборавана забава во#САБОТА на 2-ри декември.
Повеќе зборови не се потребни , телефони во рака и побрзајте со вашата резервација.23805817_1506324966117782_640179166_n

Информации и резервации на тел:

070 / 639 – 526 Иван ГОГА

Comments are closed.

POP