Клуб Платинум и BRASS BROTHER највуваат уште една одлична забава

На барање на гостите клуб Платинум организира уште една одлична забава со познатите BRASS BROTHERS. Оваа сабота, 25-ти ноември сите кои сакаат да се забавуваат во најдобриот клуб за ноќна забава може да си го резервираат своето место навремено. За загревање главен одговорен ќе биде познатиот струмички Ди-џеј Алекс.

bras

Comments are closed.

POP