,,Разнопромет АС’’ добитник на плакета за најдобар партнер за Македонија од австрискиот бренд ,,Брамак’’

Компанијата „Разнопромет АС’’ од Струмица е добитник на плакета ,,Брамак’’ за најдобар партнер за Македонија. Ова е една од низата награди кои ги има добиено успешната компанија  РАЗНОПРОМЕТ – АС од Струмица.23621401_10213235638838717_628919980487293846_n 23622015_10213235637758690_8046121868325233667_n 23622104_10213235638278703_2150783621680829102_n 23658768_10213235639158725_368903196812155486_n

Comments are closed.

POP