Вечерва Балканска журка во клуб Платинум

Пред саботниот #WinterFESTIVAL и музичката понуда од три диџеи, клуб Платинум за оваа вечер ви го нуди  #BalkanCLUBnight, уште една петочна ноќна приказна со балкански такт во КЛУБОТ…23593367_10155789973034043_1928385215207909143_o

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o