ЛОТУС-М со нов продажен салон

Од четврток ќе може да го посетите новиот салон на ЛОТУС-М – синоним за висок квалитет и најниски цени во градот на сите производи за вашето дете! DSC_1824Во салонот на ЛОТУС-М најголем од ваков вид во регионот можете да најдете опрема за бебиња (колички, седишта за во автомобил, столчиња за хранење, дубачиња, кадички за банење, душеци и перници, релаксатори и кенгури…), опрема за доење и хранење, производи за нега и безбедност на бебињата (интерфони, штитиници…), како и играчки за секоја возраст.

ЛОТУС-М нуди квалитетни производи од познатите брендови Chicco, Graco, Pirsan LEGO, Lorelli, Cangaroo, Barbie, Brevi, Canbebe и уште многу други! Новиот салон на ЛОТУС-М се наоѓа на стариот пат за Василево после ,,Атлантис”DSC_1603 DSC_1606 DSC_1613 DSC_1641 DSC_1643 DSC_1650 DSC_1654 DSC_1656 DSC_1657 DSC_1681 DSC_1708 DSC_1710 DSC_1723 DSC_1724 DSC_1725 DSC_1737 DSC_1738 DSC_1748 DSC_1750 DSC_1759 DSC_1762 DSC_1764 DSC_1765 DSC_1772 DSC_1776 DSC_1777 DSC_1781 DSC_1783 DSC_1784 DSC_1797 DSC_1800 DSC_1826

Comments are closed.

POP