Клуб Платинум организира Зимски Фестивал

Во сабота во најдоброто место за ноќна забава клуб Платинум организира Зимски Фестивал. За забавата да биде на највисоко ниво, гостите ќе ги  забавуваат три ди-џеи:  Ди-џеј Матс, Ди-џеј ЧЕ и Ди-деј Алекссс.

За уште подобра забава, клуб Платинум приредува промоции како и светлечки ефекти. Не пропуштајте. Сабота, 18-ти ноември – клуб Платинум.

23584885_1496344327115846_617551880_o

Информации и резервации на тел:

070 / 639 – 526 Иван ГОГА

Comments are closed.

POP