Во четврток во Струмица ќе се оддржи ,,Вечер на македонскиот афоризам”

Добра вест за сите љубители на афоризмите! Во четврток во малата сала во НУЦК „Антон Панов“ во Струмица со почеток во 19 часот ќе се оддржи  ,,Вечер на македонскиот афоризам”. Со своите афоризми ќе учествуваат Љупка Цветанова од Штип, Васил Толевски од Скопје, Димитар Илиев – Вилазорски и Атанас Крлевски од Велес, Ристо Филчевски и Ацо Ѓоргиев од Струмица.23380014_10210537026201595_3829962480245385559_n

 

Comments are closed.

Capture