Светски познатиот бренд МАМА’S со уште една награда

Златни медали и Сертификати за квалитет и оригинални продукти за MAMA’S baby корнишоните и MAMA’S тавче гравче на Интернационалниот саем за интернационална храна и пијалоци Интер Експо центар  во Софија, Бугарија. Ова е само една од многуте награди и светски признанија за производите на оваа компанија од Струмица.

Струмичкиот бренд МAMA’S е добро познат по своите деликатеси од пиперка, традиционални готови јадења како во Македонија така и низ светските пазари како Америка, Австралија, Европа и сите големи метрополи.
23473008_1343681289092051_3302052822330957042_n

Comments are closed.

POP