СПОДЕЛУВАЈТЕ! Да помогнеме на малиот Антонио да ја победи леукемијата

Малиот храбар Антонио Мавров се бори против лимфоидна леукемија. Неговото семејство апелира на сите кои можат да помогнат за да се оствари лекување на Антонио во странство.

23172613_10155538899589733_1226016708026372745_n

Capture

Comments are closed.

POP