,,Моември” журка со Ди-џеј Чико во клуб Платинум!

11-та година по ред на светско ниво се организира Моември, месецот во кој мажите, со апсолутно потребната поддршка од понежниот пол, на еден прилично ортодоксен, а оригинален начин ја дигаат свеста и собираат средства со цел подобрување на здравјето кај мажите. КЛУБОТ ПЛАТИНУМ се приклучува кон оваа иницијатива, оваа сабота гостите ќе бидат анимирани со фотографирање, специфичен звук од диџеј пултот заедно со #CHIKO, промоции, а за целиот хуман аспект на оваа ноемвриска ноќ ќе ве информираме подоцна… 23365231_1491438257606453_1842694262_n (1)

Comments are closed.

POP