Средбите со граѓаните вечерва продолжуваат во Водоча, Вељуса и Баница

По средбите со граѓаните во населените места Дабиле и Муртино, градоначалникот на општина Струмица, Коста Јаневски со неговиот тим, вечерва, продолжува со средбите со граѓаните во населените места Водоча, Вељуса и Баница. Собирот во Водоча ќе започне во 17 часот, во Вељуса во 18 и во 20 часот ќе започне собирот во Баница. Во сите три населени места собирите со граѓаните ќе се одржат во просториите на училиштето.7 6 4 (1) 1 (1) 3

Comments are closed.

POP