ФОТО: Празијада 2017

Денеска се одржа традиционалната ,,Празијада ” 2017 во организација на Општина Василево во дворот на црквата во населеното место Градашорци . DSC_1402 DSC_1404 DSC_1405 DSC_1406 DSC_1407 DSC_1408 DSC_1409 DSC_1410 DSC_1411 DSC_1412 DSC_1413 DSC_1414 DSC_1415 DSC_1416 DSC_1417 DSC_1418 DSC_1419 DSC_1420 DSC_1421 DSC_1422 DSC_1423 DSC_1424 DSC_1425 DSC_1426 DSC_1427 DSC_1428 DSC_1429 DSC_1430 DSC_1431 DSC_1432 DSC_1437 DSC_1464 DSC_1487 DSC_1489 DSC_1490 DSC_1491 DSC_1492

Comments are closed.

POP