ФОТО: Костенијада -2017

Денеска се одржа традиционалната ,,Костенијада” 2017 во организација на Општина Ново Село на местото ,,Лебедово Езеро” . Покрај големиот број на гости од земјава и странство, присутен беше и Премиерот на Македонија, Зоран Заев.
DSC_1501 DSC_1504 DSC_1540 DSC_1547 DSC_1570 DSC_1578 DSC_1580

Comments are closed.

POP