Градоначалникот на општина Ново Село започна со чистењето на одводните канали

Градоначалникот на општина Ново Село г-дин Боро Стојчев во соработка со АД Водостопанство на Р.М. почна со реализација на програмата која ја вети на локалните избори 2017 година.
Започна со чистењето на одводните канали во општина Ново Село кои канали се главните предизвикувачи на поплавите во нашата општина.22886328_135075367214987_9052056596051085597_n 23112834_10212807863609477_328224060_o

Comments are closed.

POP