Десетта ,,Празијада” во недела во организација на Општина Василево

Во недела, 05.11.2017 година, во организација на општина Василево, ќе се одржи 10-та по ред манифестација Ден на празот.
Местото на одржување на манифестацијата е дворот на црквата Св. Никола во с. Градошорци, а почетокот е во 11,00 часот.
Манифестацијата ќе ја отвори градоначалникот на општина Василево г-дин Марјан Јанев. Посетителите ке имаат можност да ги вкусат одличните специјалитет напревени од праз.prazijada 1

Comments are closed.

POP