Денеска во Струмица измерени минус 3 степени

Најстудено е во Берово каде што се измерени минус шест степени, во Маврово и Лазарополе минус пет, во Крива Паланка минус четири, а во Скопје, Битола, Тетово и Струмица минус три степени.

Плоштад_Гоце_Делчев_Струмица_(2)Под нулата е и во Кушево, Демир Капија, Дебар и Прилеп.

 

Comments are closed.

POP