ДА ПОМОГНЕМЕ: Братот апелира за помош на помалото братче

apel-960x500Ова е мојот помал брат Борче. Тој има 16 години и боледува од Бета Таласемија (ретка генетска болест).
Неговата состојба се влошува и итно мора да оди на операција (трансплантација на коскена срцевина) во странство.
Јас ќе бидам неговиот донатор (со идентична совпадливост) но, на мене и на мојата фамилија ни е потребна огромна сума на пари за да се излечи и затоа без Вашата хуманост ние не можеме да го оствариме лекувањето.
Со еден повик на следниве два броја Вие ќе донирате 100 ден. од еден повик а за нас ќе значи многу!
Ве молам да му помогнеме на мојот брат и да му дадеме шанса за нов живот!

Ве молам Споделете и Ви благодариме од се СРЦЕ <3 !!!Жиро сметка: 300001000024834
T-Mobile: 070/143-103
VIP & ONE: 143-473 (без префикс)

Comments are closed.

POP