Во петок во клуб Платинум одлична забава со JOHNNY Live

Клуб Платинум, главниот организатор на најдобрите ноќни забави во Струмица за во петок го најави добропознатиот JOHNNY Live кој ќе ве води низ забавата со сите познати мак-ју рефрени. Забавата е загарантирана, и затоа не двоумете се за да ја направите вашата резервацијa! Намалени цени на Smirnoff, Stock и Jameson -1500 ден.Л

Клуб Платинум е дефинитивно вистинското место за забава овој петок!22551736_1472987709451508_1628465629_n

Информации и резервации на тел:

070 / 639 – 526 Иван ГОГА

Comments are closed.

POP