СДСМ ПОБЕДИ ВО НОВО СЕЛО: Боро Стојчев нов градоначалник на НОВО СЕЛО

Според досега обработените гласови од ДИК, кандидатот за градоначалник на Ново Село од СДСМ Боро Стојчев е новиот градоначалник на Ново Село.21762155_1911184389146923_576553749725923836_n

Comments are closed.

POP