СДСМ ПОБЕДИ ВО ВАСИЛЕВО: Марјан Јанев нов градоначалник на Василево

Според официјалните резултати од ДИК од денешното гласање Марјан Јанев од СДСМ е новиот градоначалник на Василево со над 500 гласови повеќе од кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ.22491954_1673180119360188_6486256289500392685_n

Comments are closed.

POP