СДСМ ПОБЕДИ ВО БОСИЛОВО: Зоран Зимбаков нов градоначалник на Босилово

Според досега обработените гласови од ДИК, кандидатот за градоначалник на Босилово од СДСМ Зоран Зимбаков е новиот градоначалник на Босилово.21766692_10155545212437367_3278265114535188529_n

Comments are closed.

Capture