Голема победа на СДСМ во Струмица! – Разлика од 6753 гласови за Коста Јаневски

Коста Јаневски од СДСМ е новиот градоначалник на Струмица. Тој со огромна разлика од 6753 гласови го победи кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ Марјан Бајрактаров и стана градоначалник уште во првиот круг. Нешто слична е и сликата на гласовите за советници во Советот на Општина Струмица каде што СДСМ има доминантно мнозинство.22489836_1835633879810750_2613709768891995481_n

Comments are closed.

Capture