Струмица слави за новиот градоначалник Коста Јаневски

Според неофицијалните резултати од ДИК, Коста Јаневски од СДСМ е новиот градоначалник на Струмица со околу 5000 гласови повеќе од кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ.DSC_0721 DSC_0757 DSC_0758 DSC_0759

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o