Премиерот Зоран Заев го остави своето право на глас во Струмица

Премиерот Зоран Заев заедно со сопругата Зорица денеска гласаше на избирачкото место 1730 во училиштето „Никола Вапцаров“ во Струмица. Тој по гласањето кажа дека овие избори се важни за раст и развој на општините во земјава, а посака граѓаните на Македонија вечерва сите да се чувствуват победници.DSC_0642 DSC_0643 DSC_0644 DSC_0646 DSC_0653 DSC_0654

Comments are closed.

POP