Кандидатот за градоначалник на Струмица од СДСМ Коста Јаневски го оствари правото на глас

Во своето изборно место денеска кандидатот за градоначалник на Струмица од СДСМ Коста Јаневски го оствари правото на глас

,,Правото на глас е граѓанско право кое очекувам сите граѓани на нашата општина да го искористат.” изјави кандидатот за градоначалник на Струмица од СДСМ Коста Јаневски .22406259_1835633876477417_536832547369330595_n 22489836_1835633879810750_2613709768891995481_n

Comments are closed.

POP