В.Д градоначалникот на Струмица Костадин Костадинов го оствари своето право на глас

Во своето изборно место денеска В.Д градоначалникот на Струмица од СДСМ Костадин Костадинов го оствари правото на глас.

Очекувам денот да помине во мирна, фер и демократска атмосфера. Сите заедно со гласањето правиме чекор напред кон демократизација на нашето општество.

,,До сега се надевам дека граѓаните имаат одлучено кому ќе му го дадат својот глас за да не’ води во наредните четири години.
Граѓаните точно знаат каква општина сакаат, сакаат да ја гледаат Струмица како европска општина, Струмица која е прогресивна и перспективна.” – изјави Костадин Костадинов22448341_491456831227479_7177126713628667573_n 22450070_491456827894146_5677969095544830719_n 22489823_491456834560812_6902032238784486595_n

Comments are closed.

POP