Во Струмица до 17 часот гласале 51,1 отсто од граѓаните

Според Општинската изборна комисија, до 17 часот во Струмица правото на глас го искористиле 51,1 отсто од граѓаните.

gev-3Според претседателот на комисијата, Александар Чеботарев, засега гласањето се одвива мирно и без инциденти, на сите 83 избирачки места.

Во општина Струмица 49.235 избирачи имаат право да го дадат својот глас за двајца кандидати за градоначалници и за две советнички листи.

Comments are closed.

POP