Dj TUBE вечерва зад дџ пултот во клуб Платинум

Уште една одлична забава на повидок за оваа вечер. Клуб Платинум заедно со ди-џеј Тјуб вечерва организираат,,REFRESH YOU SUMMER MEMORIES” забава за неуморните струмичани.22365437_10155695930624043_3574546306095609903_n

Не пропуштајте, ова ќе биде нешто за кое долго ќе се зборува.

Информации и резервации на тел:

070 / 639 – 526 Иван ГОГА

Comments are closed.

POP